• Yeni
Asil Ev Sert Yün Tepeli Kare Puf, Doğal

Asil Ev Sert Yün Tepeli Kare Puf, Doğal

Ziyaretçi izlenme:
₺ 3.33

Stokta
Mağazada

Her iç mekan bu büyüleyici aksesuardan yararlanacak. Güzel bir ilmek püsküllü tasarıma sahip kare kabarıklığımız, iç mekanınıza el yapımı bir dokunuşla canlandırıcı bir atmosfer sunar. İster uzun bir günün ardından ayaklarınızı kaldırmak isteyin, ister ekstra pelüş koltuğa ihtiyacınız varsa, bu puf keşfetmeniz için çeşitli işlevler sunar. Sade tasarımıyla herhangi bir düzenlemeye sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan bu puf, türünün tek örneği olmakla kalmaz, aynı zamanda esnektir ve bu da onu mükemmel bir iç mekan aksesuarı yapar.El işi BOHO tasarımı : El yapımı puflarımız ustalıkla tasarlanmış ve asırlık bir yöntem kullanılarak yapılmıştır. Herhangi bir doğal varyasyon, ürün kusurları değildir, aksine, satın alma işleminizin gerçekten türünün tek örneği bir ürün olmasını sağlayacaktır. Rahat bir ilmek püsküllü tasarıma sahip bu güzel puf, her ev için mükemmel bir aksesuardır.YÜN : Yün malzemeden yapılmış pouf'umuz mükemmel yalıtım ve inanılmaz uzun ömür sunar. Oldukça esnek bir yapıya ve ezilme ve keçeleşmeye karşı doğal dirence sahip olan bu yaylı malzeme şeklini koruyabilecektir.POLİSTİREN BONCUKLAR : Bu puf, saatlerce oturma ve rahatlama sağlayan hafif, dayanıklı ve konforlu polistiren boncuklarla doludur. Bu dolgu bir iç astar içinde gelir, bu nedenle herhangi bir karışıklık için endişelenmenize gerek yoktur.EMNİYETLİ fermuarlı çıkarılabilir KAPAKLAR : Uzun bir kullanım süresinden sonra puf kapağınızı temizlik amacıyla kolayca çıkarabilirsiniz. Cildi açmak ve iç dolguyu çıkarmak için çocuklara dayanıklı güvenlik fermuarlarını kullanın. Bu ürün sadece leke temizdir.BOYUTLAR : Sizin ve mobilyalarınız için mükemmel boyutta bir aksesuar seçin. Bu kare puf 24.00 ”G x 24.00” D x 12.00 " H'dir. Bu büyüleyici pufun basit ilavesiyle alanınızın ne kadar dönüşebileceğini seveceksiniz. İçerir : Bir (1) puf. Malzeme : Kumaş. Kumaş Bileşimi : % 100 Yün. Dolgu : Polistiren Boncuklar. Çoklu Renk Seçenekleri. El Yapımı Detaylar. Montaj Gerektirmez. Boyutlar : 24.00 inç derin x 24.00 inç genişliğinde x 12.00 inç yüksekliğinde. Ağırlık Kapasitesi : 300 lbs.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Şam Monogram Puf, Mavi

₺ 3.33

MWW Design Studio'nun bu monogramı kişisel bir odak noktası oluşturuyor MWW Design Studio'nun güzel sanatı, bu baskılı puf için mükemmel, mavi ve doğal bir monogram tasarımı yar

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!