• Yeni
Baxton Studio Palmas Modern ve Çağdaş Bohem Bej El Dokuması Pet İplik Puf Osmanlı

Baxton Studio Palmas Modern ve Çağdaş Bohem Bej El Dokuması Pet İplik Puf Osmanlı

Ziyaretçi izlenme:
₺ 129.98

Stokta
Mağazada

Pelüş ve rahat Palmas puf osmanlı ile iç mekanınıza şık bir vurgu ekleyin. Hindistan'da el dokuması olan bu puf, evcil hayvan ipliğinden yapılmıştır. Bej iplikler, çeşitli oda düzenleri ve stilleriyle iyi uyum sağlayan doğal bir renk paleti sunar. Karmaşık düğümlü tasarımı, zengin doku ve derinlik yaratan yuvarlak bantlara sahiptir. Mükemmel bir tabure veya ekstra bir koltuk olarak hizmet veren Palmas pouf ottoman, her mekana rahat, bohem bir dokunuş getiriyor. Öğenin el yapımı doğası nedeniyle, alınan her öğe için boyut ve renkte hafif bir değişiklik olacaktır. El dokuması. % 100 PET iplik. Polistiren boncuklarla doldurulur. Yuvarlak şekil. Çıkarılabilir olmayan kapak. Hindistan yapımı. Ürün Ağırlığı : 3.3 Pound. Paket Ağırlığı : 7.7 Pound. Boyutlar : 11.80 "Yüksek x 19.70" Geniş x 19.70" Derin;. Ürün Rengi : Bej. Ürün Bileşimi : Kumaş "% 100 Pet iplik".

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Püsküllü Folyo Fil Puf

₺ 151.98

Fonksiyonel ama şık pamuklu osmanlı ile rahatlayın Püsküllü Folyo Fil Puf, herhangi bir aile odasına veya yatak odasına boho şık bir hava katar Herhangi bir oturma çözümünü �

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!