• Yeni
Puslu Gül ve Hardal Sarısı İşlemeli ve Ponponlu Yaratıcı Kooperatif Kare Kremalı Pamuklu Puf

Puslu Gül ve Hardal Sarısı İşlemeli ve Ponponlu Yaratıcı Kooperatif Kare Kremalı Pamuklu Puf

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.33

Stokta
Mağazada

Puslu gül ve hardal sarısı ponponlara sahip bu kremalı pamuklu puf, çeşitli ebat ve dokularda işlemelere de sahiptir. Evdeki favori bir sandalyenin yanına bir atış ve kitap yerleştirmek için mükemmel boyuttadır. Okumaya hazır olduğunuzda, pouf'u sandalyenin önüne kolayca hareket ettirin, nihai rahatlama için ayağınızın atışını, kitabını ve desteğini alın. Büyük bir toplantı yaparken, ekstra bir koltuk olarak ikiye katlamak için istediğiniz yere kolayca taşıyın veya atıştırmalıklar için bir tepsi yerleştirmek üzere küçük bir masa olarak kullanın. Çok çeşitli hardal sarısı ve puslu gül tasarımlarıyla işlenmiştir. Atıştırmalık servis etmek veya oyun oynamak için bir tepsi için temel olarak kullanın. Taşınması kolaydır ve gerektiğinde ayakları desteklemek veya ekstra oturma için ikiye katlanabilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Şam Monogram Puf, Mavi

₺ 3.33

MWW Design Studio'nun bu monogramı kişisel bir odak noktası oluşturuyor MWW Design Studio'nun güzel sanatı, bu baskılı puf için mükemmel, mavi ve doğal bir monogram tasarımı yar

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!