• Yeni
Açık Dekor Laguna Kaktüs Çiçekleri Büyük Boy Yastık, Çoklu, 24' 24

Açık Dekor Laguna Kaktüs Çiçekleri Büyük Boy Yastık, Çoklu, 24' 24

Ziyaretçi izlenme:
₺ 30.36

Stokta
Mağazada

Outdoor Decor ™️ tarafından Laguna Koleksiyonundan alınan bu büyük yastık, dış mekan veya iç mekan yaşam ihtiyaçlarınıza mükemmel bir ektir. Muhteşem bir kaktüs çiçeği baskısı, özenle detaylandırılmış boru kaplaması ve gerekirse aklamak için kapağı kolayca çıkarmanızı sağlayan kullanışlı bir fermuar kapağına sahiptir. Başınızı yaslamak veya yaslanmak için bir kanepe veya sandalyede kullanmak üzere, anında ekstra oturma için yer minderi olarak işlevsellik ve konfor için yaratılmıştır. Güzel görünümü ve stili, dış mekan mobilyalarınızın görünümünü tamamlayacaktır. Her iki tarafa da boru döşemesi ile basılmış dayanıklı ve çok yönlü% 100 polyester kanvas kumaştan yapılmıştır. Fermuar kapatma,% 100 geri dönüştürülebilir elyaf dolgusu ile doldurulmuş ek parçanın çıkarılmasını sağlar. % 100 geri dönüştürülmüş şişelerden yapılan ve kendisi geri dönüştürülebilir olan bir dolgu. 24 inç kare boyutu ve 9 inç derinliğindeki pelüş yapısı, rahat alternatif oturma için yer minderi olarak işlevsellik ve konfor için tasarlanmıştır. Veya kafanıza yaslanmak veya yaslanmak için bir kanepe veya sandalyede kullanmak için. Renklerinin canlı kalmasını ve yeni gibi görünmesini sağlayan, güneş ışınlarından koruyan solmaya karşı dayanıklı ve UV korumalı kumaşlardan üretilmiştir. Küflenmeye karşı dayanıklı özellikler, erken bozulmalarını önler, bu nedenle artık çirkin siyah küf lekeleri ve küflü kokular olmaz. Su itici yağmur boncukları malzemeden kopar ve kumaşın her tarafına nüfuz etmez ve küflenmeye karşı başka bir koruma katmanı ekler. Yastıklarınızın yeni gibi görünmesini sağlamak için bir süngerle temizleyin. Ürünlerinizin ömrünü uzatmak ve renklerini daha parlak, daha uzun süre korumak için, kullanılmadığı zamanlarda iç mekanlarda saklamanızı veya üzerlerini örtmenizi tavsiye ettik. Tüm ürünlerimiz sıkı kalite kontrol standartlarını geçmektedir. Kusurları olmadığından ve gelecek yıllar boyunca dayanacak kaliteli malzemelerden yapıldığından emin oluruz.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Püsküllü Folyo Fil Puf

₺ 151.98

Fonksiyonel ama şık pamuklu osmanlı ile rahatlayın Püsküllü Folyo Fil Puf, herhangi bir aile odasına veya yatak odasına boho şık bir hava katar Herhangi bir oturma çözümünü �

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!