• Yeni
Kenny Dorham - Afro-Küba - Vinil

Kenny Dorham - Afro-Küba - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 3.00

Stokta
Mağazada

caz trompetçileri 1957 albümünün 2014 vinil LP yeniden basımı. Başlangıçta 1955'te 4 şarkılık on inçlik bir vinil baskı olarak piyasaya sürüldü. Müzisyenler arasında J.J. Johnson, Hank Mobley, Cecil Payne, Horace Silver, Percy Heath, Art Blakey'in Blue Note Records Başkanı Don Was tarafından yönetilen 75. yıl dönümü vinil yeniden yayın serisi yer alıyor. caz trompetçisinin 1957 albümünün 2014 vinil LP yeniden basımı. Başlangıçta 1955'te 4 şarkılık on inçlik bir vinil baskı olarak piyasaya sürüldü. Müzisyenler arasında J.J. Johnson, Hank Mobley, Cecil Payne, Horace Silver, Percy Heath, Art Blakey ve daha fazlası yer alıyor. Bu sürüm, klasik caz plak şirketinin öncülüğünü yaptığı 75. yıl dönümü vinil yeniden yayın serisinin bir parçasıdır.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Lo Borges - Vinil

₺ 1.67

Lô Borges, Brezilyalı söz yazarı Lô Borges'in 1972'deki ilk solo albümüdür.Milton Nascimento ve Beto Guedes ile birlikte Clube da Esquina'yı kaydederken Lô Borges, Odeon Records ta

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!