• Yeni
Cilt. 1-Etiyopya Ruhu ve Oluğu

Cilt. 1-Etiyopya Ruhu ve Oluğu

Ziyaretçi izlenme:
₺ 72.00

Stokta
Mağazada

Vinil LP presleme. 2013 koleksiyonu. Kentsel Etiyopya müziği, yaratıcılığı ve özgünlüğü sayesinde Afrika kıtasında öne çıkıyor. Gölge ne olursa olsun - pop, blues, caz veya ruh - Batı müziğinin yankısıyla harmanlanmış yerel müzik geleneklerinin birleşmesinden gelir. Etiyopya'yı Sallanan Addis on yılı boyunca büyüledi ve son zamanlarda tüm dünyada bilgili bir kitlenin iyiliğini kazandı. Etiyopya Kentsel Modern Müziğinin bu ilk vinil cildi, Francis Falceto'nun yönettiği ve Buda music tarafından yayınlanan essential CD Ethiopiques serisinden alınan Etiyopya oluk mücevherlerinden bazılarını sunuyor. Cilt. 1-Etiyopya Ruhu ve Oluğu (Vinil).

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Örüntü Tanıma

₺ 29.98

Nico Purman'dan son teknoloji tekno Arjantinlilerin çağdaş kulüp müziği vizyonu her zaman tekno ve elektro arasında bir yerde olmuştur Örüntü Tanıma ep'si, Nicos'un Vakant'taki i

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!