• Yeni
Söyle O - Kafamda Sorun - Opak Kırmızı - Vinil [ ]

Söyle O - Kafamda Sorun - Opak Kırmızı - Vinil [ ]

Ziyaretçi izlenme:
₺ 29.98

Stokta
Mağazada

Kadın liderliğindeki discodelic soul grubu, sizi en son şarkıları 'Trouble' ile sadakatsizliği keşfetmenin ve kaçmanın alevli cehennemine sürüklediğini söylüyor. Eski Daptone turne yiğitleri Michael Buckely (Sharon Jones / Lee Field) ve Vince Chiarito (Charles Bradley, Antibalas) tarafından Brooklyn'deki analog stüdyoları Hive Mind Recording'de ortak yapımcılık yaptı. Parça, zamanın tükendiğini ama yine de kaosa geri çekilmeye duyarlı olduğunu bilerek, güzel bir aşk ilişkisinin sonuna ulaşmış gibi hissetmenin asırlık bir yolu için klasik bir ses taşıyor. Ağlayan koro, kırılmış bir ilişkiyi düzeltmeye çalışmanın sorumluluğunu ve kendinizi bir başkasına aşık bulurken ayartmanın cazibesini tartmakla boğuşurken başınızı kaybetmenize neden olacak. 'Sorun' sizi vokal dokumaya ve yürek burkan vibratoya kaptırır - yüce arzu ile kaya gibi sert reddedilme arasında sıkışıp kalır.Albüm Parçaları1. Sorun2. Kafamda O - Sorun / Kafamda - Opak Kırmızı Vinil [7 inç] Deyin.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Lo Borges - Vinil

₺ 1.67

Lô Borges, Brezilyalı söz yazarı Lô Borges'in 1972'deki ilk solo albümüdür.Milton Nascimento ve Beto Guedes ile birlikte Clube da Esquina'yı kaydederken Lô Borges, Odeon Records ta

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!