• Yeni
Sepet McBee - Eski Moda Yol - Vinil

Sepet McBee - Eski Moda Yol - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 29.98

Stokta
Mağazada

Vinil LP presleme. Efsanevi moonshiner, carnival barker ve ballad şarkıcısından parça koleksiyonu. İlk olarak 1964'te halkbilimci ve sanatçı Guy Carawan tarafından keşfedilen ve kaydedilen Hampers, olağanüstü yetenek ve kişiliği, yalnızca yerli Dumanlı Dağları'nda değil, eski zaman baladlarına ve lirik şarkılara tamamen benzersiz yaklaşımının vahiyler gibi vurduğu halk müziği dünyasında hayranlarını kazandı. Ünlü Country Müzik bilgini Charles K. Wolfe ve film yapımcısı Sol Korine tarafından 1977'de Monteagle, Tennessee'deki Hampers home'da kaydedilen The Good Old-Fashioned Way, Mcbees'in en iyi geleneksel baladlarını derleyerek orijinal besteleri ve karnaval pistindeki tuhaf, yanlara ayrılan yaşam hikayelerini, kaçak içki hala, Şerif Bill Malones devriye arabasının arkasında ve Engel Mc Bee olarak. Daha önce onun gibi biriyle tanışmamıştın. Yaptığına sevineceksin. İyi Eski Moda Yol (Vinil).

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Güzel zamanlar için

₺ 2.00

Son 10 yılda, Küçük Willies, bir grup arkadaş ve benzer düşünen ruhlar Lee Alexander (bas), Jim Campilongo (gitar), Norah Jones (piyano, vokal), Richard Julian (gitar, vokal) ve Dan

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!