• Yeni
Bert Jansch - Doğum Günü Blues - Vinil

Bert Jansch - Doğum Günü Blues - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 1.67

Stokta
Mağazada

Vinil LP presleme. Bert Jansch'ın serbest beşinci albümü Birthday Blues, solo diskografisinde eşsiz bir yere sahip. 1969'da piyasaya sürülen aynı yıl Basket of Light, Pentangle'ı Birleşik Krallık pop listelerine taşıdı, Doğum Günü Blues neredeyse John Renbourn ve Jacqui Mcshee'yi kaçıran bir Pentangle lp'si gibi geliyor. Grup arkadaşları Danny Thompson ve Terry Cox tarafından desteklenen Jansch, ne karakteristik huysuzluğunu geri tutar ne de kendini çok ciddiye alır. Dahası, Jansch aşık. Heather Rosemary Sewell, şarkı başlıklarından biri için sadece ilham kaynağı değil; Ayrıca Hans Feurer'in ön fotoğrafında Bert'in çiftler yavrusunu tuttuğunu gösteren kapağı da tasarladı. Yeterince Donovanesk bir pop anlayışıyla, Pentangle yapımcısı Shel Talmy bu kayıtların genel hissini taze, sıcak ve anında tutar. Şakacı kararsız adından da anlaşılacağı gibi, Birthday Blues, kendi teninde tamamen rahat bir sanatçıyı ortaya koyuyor. Blues ve halk etkileri, aynı anda doğrudan kişisel, ancak cömertçe hafif ve özgür şarkılar halinde bir araya getirilir. Jansch'lerin 60'ların solo kayıtlarının en çok alıntılanan ve belki de en küçümsenen Doğum Günü Mavilerinden biri, müzikal güçlerinin zirvesinde derin ve ödüllendirici bir aile meselesidir. Bu vinil sürüm, orijinal ana bantlardan dikkatlice yeniden düzenlendi ve Richie Unterberger'in astar notlarına sahip. Vinil LP presleme. Bert Jansch'ın özgür beşinci albümü Birthday Blues, solo diskografisinde eşsiz bir yere sahip. 1969'da piyasaya sürülen aynı yıl Basket of Light, Pentangle'ı Birleşik Krallık pop listelerine taşıdı, Doğum Günü Blues neredeyse John Renbourn ve Jacqui Mcshee'yi kaçıran bir Pentangle lp'si gibi geliyor. Grup arkadaşları Danny Thompson ve Terry Cox tarafından desteklenen Jansch, ne karakteristik huysuzluğunu geri tutar ne de kendini çok ciddiye alır. Dahası, Jansch aşık. Heather Rosemary Sewell sadece şarkı başlıklarından birinin ilham kaynağı değil; Ayrıca Hans Feurer'in ön fotoğrafında Bert'in çiftin yavru köpeğini tuttuğunu gösteren kapağı da tasarladı. Yeterince Donovanesk bir pop anlayışıyla, Pentangle yapımcısı Shel Talmy bu kayıtların genel hissini taze, sıcak ve anında tutar. Şakacı bir şekilde kararsız adından da anlaşılacağı gibi, Birthday Blues, kendi teninde tamamen rahat bir sanatçıyı ortaya koyuyor. Blues ve halk etkileri, aynı anda doğrudan kişisel, ancak cömertçe hafif ve özgür şarkılar halinde bir araya getirilir. Jansch'ın 60'ların solo kayıtlarının en "popu" ve belki de en küçümsenen Doğum Günü Mavilerinden biri, müzikal güçlerinin zirvesinde derin ve ödüllendirici bir aile meselesidir. Bu vinil sürüm, orijinal ana bantlardan dikkatlice yeniden düzenlendi ve Richie Unterberger'in astar notlarına sahip.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

- Zafer Turları - Vinil

₺ 72.00

Bu sınırlı sayıdaki resimli disk vinilinde yepyeni parça yer alıyor quot;Zafer Turları; itibaren DOOM ve hayalet Yüz, artı remix tarafından DOOM ve madlibve enstrümanlar her iki p

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!