• Yeni
İnançsızlık Dünyası - Vinil

İnançsızlık Dünyası - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 62.22

Stokta
Mağazada

Karanlık Halk halkları için haberler. Karanlık halk öldü mü yoksa yaşıyor muydu?Şüphesiz günümüzde bu, C93'ün Dünya Örtülerini piyasaya sürdüğü zamanki kadar popüler değil. Tarzın görünen ilkelliği, aynı şeyi tekrarlayan binlerce gruba yol açtı ve stil ilgi radarını terk etti. Ancak Sonne Hagal, Sol Invictus, Forseti, Current 93, Ordo Equilibrio, Nature and Organisation'ın efsanevi başyapıtları hakkında ne var : Nötr müziğe aşina olan Asadan, son derece duygusal ama sessiz ve yumuşak şarkı yazma tarzı karşısında şok olabilir. Burada olan her şeye şarkı sözlerine ve melodilere dokunmak, ama bu fazlasıyla yeterli. En iyi şarkılara bunun parlayabileceği en basit düzenlemelerin verilmesi gerektiğini söylemek uygun olur. Bu, mükemmel şarkı yazma kalitesinin enstrümantasyon katmanları tarafından tamamen fark edilmeden takdir edilmesini sağlayan cesur bir harekettir.Tarafsız sahnede yeni gelenler değil, grup 1994'ten beri aktif ve özellikle Karanlık Folk ve Neo-Folk müziğinin gerçek bir klasiği haline gelen en önemli albümleri Serpents İn The Dawn ile tanınıyor.Asla popülerlik peşinde koşmayan Neutral, her zaman yavaş çalışır, 25 yıllık varoluş boyunca bir konser albümü ve sonuncusu da dahil olmak üzere sadece 4 tam ışık çıkardılar. İnançsızlık Dünyası 2019. Ancak yayınlanan kayıtların her biri, şarkıya dayalı sanatı sevenler için saf bir mücevher.Bir Roma, CEVHER, Lux Interna, KTAOBC ve diğer birçok yetenekli yazar gibi, Nötr de büyümüş ve Karanlık Halk ve Neo-Folk'u aşarak #tags alanına ait olmayan, duygu ve güzellik alanına ait benzersiz müzikler yarattıklarını gösteriyor. İnançsızlık Dünyası - Vinil.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Ettab - Ettab - Vinil

₺ 72.00

1947'de Riyad'da doğan Hausa'nın (Sahel'den bir halk) soyundan gelen Ettab, ünlü bir şarkıcı, oyuncu ve aktivistti ve belki de zamanının Suudi kökenli uluslararası bir kariyere s

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!