• Yeni
Chet Baker - Altılı ve Dörtlü

Chet Baker - Altılı ve Dörtlü

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.67

Stokta
Mağazada

Chet Baker, modern cazın en önemli ve vazgeçilmez karakterlerinden biridir ve yıllar içinde gücünü ve rengini kaybetmemiştir, bu sürümün açıkça gösterdiği bir gerçek, aslında bize oldukça farklı bir Chet Baker gösteriyor. Tarzı daha az ince, daha heyecanlı, daha kesin, daha şiddetli hale geldi ve bu plağın birkaç parçası bunu kanıtlıyor.Burada Chet Baker'a eşlik eden müzisyenler, zamanın italyan caz sahnesinin alto saksafonda Glauco Masetti, tenor saksafonda Gianni Basso, Piyanoda Renato Sellani, kontrbasta Franco Cerri ve davulda İtalyan-Amerikan Gene Victory'yi sunabileceği en iyiler. Bu gibi durumlarda her zamanki gibi düzenlemeler, müzisyenlere soloları için akıllıca yeterli alan sağlayan Giulio Libano'ya emanet edildi. Chet Baker şüphesiz kahramandır, ancak maceraperest arkadaşlarına çok fazla ifade özgürlüğü verilir. Chet Baker - Altılı ve Dörtlü (Mavi Vinil).

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Ettab - Ettab - Vinil

₺ 72.00

1947'de Riyad'da doğan Hausa'nın (Sahel'den bir halk) soyundan gelen Ettab, ünlü bir şarkıcı, oyuncu ve aktivistti ve belki de zamanının Suudi kökenli uluslararası bir kariyere s

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!