• Yeni
Fred Und Luna - İm Tiefenrausch - Vinil

Fred Und Luna - İm Tiefenrausch - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.67

Stokta
Mağazada

Çift LP versiyonu. Unutulmaz melodilerin, tatlı rüya manzaralarının ve kabile, dans pistine hazır ritimlerin dokularını keşfederek, Krautland'dan elektronik alanlara hipnotoniye büyüleyici bir yolculuk. Çok beğenilen ilk albümlerinden sonra Im Klanggarten (2017) (Frank Wiedemann ve Ame'nin etiketi Bigamo'da), Im Tiefenrausch Fred Und Lunas Elektrokraut / Krautelektro serilerinde bir sonraki büyüleyici adım. Fred ve Luna kim? Fred Ve Luna, Almanya'nın Karlsruhe kentinde bir moda butiğinde yaşayan iki manken. Müzisyen, öğretmen, şair ve fotoğraf / video yapımcısı Rainer Buchmüller için ilham perisi olarak hizmet ediyorlar. Oyuncak bebek arkadaşlarından ve son on yıllardaki Alman elektronik müziğine olan sevgisinden ilham alan Buchmüller, Fred Und Lunaquot takma adıyla; kendi yarattığı Elektrokraut ve Krautelektro türlerini üretiyor : hem tekrarlayan ritimlerin, güzel melodilerin, elektronik ses manzaralarının hem de krautrock döneminden unsurların modern bir birleşimi. Ariston Baton adı altında Buchmüller ayrıca sağlam şiirler ve somut şiirler yazar ve icra eder. Canlı etkinliklerde ve özellikle sergilerde Ariston Baton, Fred Und Lunaquot'a katılıyor; ve video ve fotoğraf projeksiyonlarına katkıda bulunan Buchmüllers üçüncü kimliği Vizudaru Nono. Birlikte sözde Equipe Nadaphysique'i oluştururlar. Adı geçen üç şahsiyetin de yer aldığı bir sonraki sergi, Ekim 2018'in sonunda Fransa'nın Vendôme kentindeki Rockomotives Festivali'nde gerçekleşecek. Fred Und Luna'nın kısa tarihi Daha önce İskoç Optimo Music etiketinde Glück Auf (OM 034 EP, 2016) ep'sini yayınlayan ve Prins Thomas tarafından Berlin Innervisions etiketi için remikslenen 2017 yılı, Fred Und Luna'nın ilk albümlerini yayınladığını gördü.-bigamo Musik etiketini kurdu. Hem EP hem de lp'nin ilk baskılarının her ikisi de hızla tükendikten sonra, Almanya, Fransa ve İngiltere'deki canlı şovların yanı sıra Peter Pardeike (Connaisseur Recordings) için remiksler ve diğerlerinin yanı sıra Innervisions'ta Trikk ile ortak bir sürüm izledi. Achim Treu (UFO Hawaii) ile bir ekip, uluslararası müzisyenler için birkaç remiksle sonuçlandı. Ben Tiefenrausch'um (Vinil).

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

- Zafer Turları - Vinil

₺ 72.00

Bu sınırlı sayıdaki resimli disk vinilinde yepyeni parça yer alıyor quot;Zafer Turları; itibaren DOOM ve hayalet Yüz, artı remix tarafından DOOM ve madlibve enstrümanlar her iki p

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!