• Yeni
Sessizlik V Ekstra Vinil

Sessizlik V Ekstra Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 60.48

Stokta
Mağazada

Ewan Pearson, Mickey Moonlight, Seahawks, Mugwump ve DC Salas'ın yanı sıra Eli Goldstein (Soul Clap), Gadi Mizrahi, Nick Monaco, diğer adıyla Gemini Love - hepsi, beş stone cold klasiğinin yeni yorumlarını sunarak Silence Musics'in beş yıl dönümüne katkıda bulunuyor. iki EPS olarak - bu 12 ve Sessizlik V Ekstra 1 (SESSİZLİK 020-1 EP). İkinci bölüm, Gemini Loves dub of Ill Be Gone (feat. Jazzu) tarafından Mario'nun remix'i Değiştirildi (feat. Ernesto) Mario tarafından Duyularımın remiksi Kurak tarafından. Ewan Pearson, Mickey Moonlight, Seahawks, Mugwump ve DC Salas'ın yanı sıra Eli Goldstein (Soul Clap), Gadi Mizrahi, Nick Monaco, diğer adıyla Gemini Love - hepsi, etiketin arka kataloğundan beş stone cold klasiğinin yeni yorumlarını sunarak Silence Music'in beş yıllık yıldönümüne katkıda bulunuyor, iki EP olarak yayınlandı - bu 12 ve Sessizlik V Ekstra 1 (SESSİZLİK 020-1 EP). İkinci bölüm İkizler Aşkının dublajını içerir Gitmiş Olacağım (feat. Jazzu) tarafından Mario ve Vidis, Mickey Moonlight'ın remiksi Değişti (feat. Ernesto) tarafından Mario ve vidisve Seahawks'ın Duyularımın remiksi Kurak tarafından.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Lo Borges - Vinil

₺ 1.67

Lô Borges, Brezilyalı söz yazarı Lô Borges'in 1972'deki ilk solo albümüdür.Milton Nascimento ve Beto Guedes ile birlikte Clube da Esquina'yı kaydederken Lô Borges, Odeon Records ta

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!