• Yeni
Cam Kirişler - Mirage - Vinil

Cam Kirişler - Mirage - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 3.33

Stokta
Mağazada

Araştırma Kayıtları, kozmik enstrümantasyona olan eğilimlerini gösteriyor ve kraut, yeni gelen Cam Kirişlere girişle bir kez daha poliritmleri kapladı. 2020'nin başında kaydedilen Mirage, sanatçının çok sayıda ses ve etkiden ödünç alan dört bestesini yayınlayan ilk sürümüdür. Albümün açılışı ve başlığı Mirage, 70'lerin başlarındaki prog reçellerini anımsatan, ancak tersine çevrilmiş ve fütürist, kayan bir bas çizgisi ve aşkın sentetikle komplo kuran kıvrımlı bir vokal mantrayla geliyor. Boğa, çevik Kong'un önünü açmak için spagetti-batı unsurları ve uzay-caz ile dolu tempolu bir düzenlemedir. Psikolojik füzyon gitar cümleleri ve enstrümantasyonlarıyla dolu Kong, tahmini bir liserjik yolculuk gibi ortaya çıkıyor. Final Çıngıraklı Yılan yılanı galaksiler arası ölçekler ve büyüleyici rifflerle dürtüyor. Esrarengiz Cam Kirişler hakkında fazla bir şey bilmiyor olabiliriz, ancak Mirage destansı bir açılıştır ve dinleyiciyi cevaplardan daha fazla soruyla bırakır. Cam Kirişler - Serap - Vinil Plak Şirketi : Araştırma. Müzik Türü : Özel İlgi.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Sessizlik V Ekstra Vinil

₺ 60.48

Ewan Pearson, Mickey Moonlight, Seahawks, Mugwump ve DC Salas'ın yanı sıra Eli Goldstein (Soul Clap), Gadi Mizrahi, Nick Monaco, diğer adıyla Gemini Love hepsi, beş stone cold klasiğ

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!