• Yeni
- Zafer Turları - Vinil

- Zafer Turları - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 72.00

Stokta
Mağazada

Bu sınırlı sayıdaki resimli disk vinilinde yepyeni parça yer alıyor quot;Zafer Turları; itibaren DOOM ve hayalet Yüz, artı remix tarafından DOOM ve madlibve enstrümanlar her iki parçaya da. Bu 12quot; hip-hop tarihinin en çok beklenen işbirliklerinden biri olan tam uzunlukta DOOMSTARKS albümünün ilk resmi single'ı, yakında Nature Sounds'ta geliyor. Vinilin her iki tarafında, A Tarafındaki Hayalet ve KIYAMET resmi de dahil olmak üzere tam renkli grafikler içerir. Bu sınırlı sayıdaki RESİMLİ DİSK vinilinde DOOM ve Ghostface'in yepyeni parçası "Victory Laps", ayrıca DOOM ve Madlib'in remiksi ve her iki parçanın enstrümanları yer alıyor. Bu 12 ", hip-hop tarihinin en çok beklenen işbirliklerinden biri olan tam uzunlukta DOOMSTARKS albümünün ilk resmi single'ını yakında Nature Sounds'ta yayınlayacak. Vinilin her iki tarafında, A Tarafındaki Hayalet ve KIYAMET resmi de dahil olmak üzere tam renkli grafikler içerir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Güzel zamanlar için

₺ 2.00

Son 10 yılda, Küçük Willies, bir grup arkadaş ve benzer düşünen ruhlar Lee Alexander (bas), Jim Campilongo (gitar), Norah Jones (piyano, vokal), Richard Julian (gitar, vokal) ve Dan

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!