• Yeni
Peruk kap 39 siyah uzun peruk ile kadınlar için benzersiz pazarlık insan saçı peruk

Peruk kap 39 siyah uzun peruk ile kadınlar için benzersiz pazarlık insan saçı peruk

Ziyaretçi izlenme:
₺ 31.98

Stokta
Mağazada

İhtiyacınıza göre herhangi bir stile dönüştürebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi göstermenin zamanı geldi. Nefes alabilen gül ağı, hafif, bu peruğu giydiğinizde kendinizi çok rahat hissetmenizi sağlar. Günlük, buluşma, konserler, bekarlığa veda partileri, doğum günü partileri için iyidir. Bu sevimli peruk da arkadaşlarınız veya aileniz için iyi bir hediye. Bu uzun peruk dantel peruk değildir ve peruk içinde tarak yoktur, kafanızda kalmasını sağlamak için 2 ayarlanabilir kayış vardır. Gerçekçi saç çizgilerine sahip insan saçı perukları, tıpkı kendi saçlarınız gibi yapın, herkes bu peruğun ne kadar gerçekçi olduğuna şaşıracak. Isıya dayanıklı sentetik elyaftan yapılmış, şık tasarımlı ve olağanüstü görünümlü. Sadece yumuşak dokunuş değil, aynı zamanda doğal görünüm. Kendi gerçek saçın gibi. Çok şık tasarımlı ve güzel görünümlü kadınlar için peruklar, sizi daha güzel ve kendinden emin kılar, bu sevimli perukla tonlarca iltifat alırsınız. 2 Ayarlanabilir askılı rahat peruk başlığı, boyutunu başınıza uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Benzersiz pazarlık peruk kap 39 "siyah uzun peruk ile kadınlar için insan saçı peruk Giymek kolay ve yumuşak dokunuş. Çoğu insan için uygundur. Peruk Uzunluğu : 39 ". Ağırlık : 430g. ayarlanabilir Peruk Kap : 21.5 "-22.5". Renk : Siyah. Malzeme : Sentetik Elyaf. Paket içeriği : 1 x Peruk, 1 x Peruk Kap.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Efsanevi - Siyah

₺ 131.98

Efsanevi, herhangi bir kadının şeklini barındıran ve şimdiye kadar yaşanan en yoğun iç ve dış orgazmı yaratmak için g noktanıza çarpmak için mükemmel bir şekilde şekillend

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!