• Yeni
ct Prenses Kesim Düzenlendi Mavi Safir Kanal Yüzük Gümüş

ct Prenses Kesim Düzenlendi Mavi Safir Kanal Yüzük Gümüş

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.33

Stokta
Mağazada

Bu kadar şaşırtıcı sanat, bu yüzüğü gerçekten eşsiz kılıyor. Parlaklıkla dolup taşan, prenses kesimli beş mavi Safir taşa sahiptir. Geniş bir bant, aktif insanlar için harika, pürüzsüz, çatalsız bir profil için bunları çerçeve ayarında tutar. Her taşı çevreleyen, sürekli parıldayan bir yüzey oluşturan buzlu beyaz Simüle Edilmiş Elmaslardan oluşan bir yakın dövüştür. Son olarak, küçük boncukların milgrain detaylandırması vintage bir dokunuş sunuyor. Beş yıllık veya beş on yıllık bir yıldönümü için idealdir. Kolay hediye vermek için çekici bir şekilde kutulu. Oravo İnce Renkli Taş Koleksiyonundan özenle seçilen her taş, Kesimi, Rengi ve Parlaklığı için seçilmiştir. Bu 2 karatlık halka, usta kesiciler tarafından ustalıkla yönlendirilen beş adet 4 mm prenses kesim mavi Safir taşa sahiptir. Renkli taş sıraları, çarpıcı bir ifade parçası yapan bu geniş halka tasarımına lüks bir kenar katıyor. Eşit derecede muhteşem, tek başına giyilir veya başka bir yüzükle istiflenir. Pürüzsüz, çatalsız tasarım, aktif yaşam tarzı olan kadınlar için mükemmeldir. % 100 Orijinallik Garantilidir. Saflığı sağlamak için 925 ile damgalanmış yüksek lehçe Gümüş. Zamansız ve renk bakımından zengin taşlar. Asla modası geçmeyen renkli taşlar sıradanlara harika bir alternatif. Durum ne olursa olsun mükemmel kişisel muamele veya hediye - doğum günü, Anneler Günü, Sevgililer Günü, yıldönümü, yemin yenileme, yeni anne, gelin duşu, bebek duşu, nedime, Noel ve daha fazlası için hediyeyi itin!.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bizans bandosu

₺ 27.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!