• Yeni
Asil Ev Küpü Püsküllü Yün Puf, Kirli Beyaz

Asil Ev Küpü Püsküllü Yün Puf, Kirli Beyaz

Ziyaretçi izlenme:
₺ 136.04

Stokta
Mağazada

İç mekanınızı evinizi anında aydınlatacak bir aksesuarla şımartın. Güzel püsküllü bir tasarıma sahip olan pufumuz, iç mekanınıza el yapımı bir dokunuşla canlandırıcı bir atmosfer sunar. İster ayaklık, ister gündelik oturma, yan sehpa olarak kullanılsın, ister tamamen dekoratif amaçlı olsun, bu parça çok çeşitli şekillerde kullanılabilir. Sade tasarımıyla herhangi bir düzenlemeye sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan bu puf, türünün tek örneği olmakla kalmaz, aynı zamanda esnektir ve bu da onu mükemmel bir iç mekan aksesuarı yapar. BOHO : Pouf'umuz sade, düzenli alanlardan hoşlanan ancak yine de ürünün işlevleri hakkında tam deneyim edinmek isteyenler için idealdir. Fildişi püsküllü bir tasarıma sahip bu güzel puf, her ev için mükemmel bir aksesuardır. YÜN VE PAMUK : Yün ve pamuğu mükemmel bir şekilde iç içe geçiren pouf'umuz, aynı zamanda güçlü ve esnek bir yapı sunan benzersiz bir tasarım sunar. Bu malzeme karışımı, güzelliğine ve özgünlüğüne katkıda bulunan bir dizi renk ve el dokuması bir görünüm sağlar. POLİSTİREN BONCUKLAR : Bu puf, saatlerce oturma ve rahatlama sağlayan hafif, dayanıklı ve konforlu polistiren boncuklarla doludur. Bu dolgu bir iç astar içinde gelir, bu nedenle herhangi bir karışıklık için endişelenmenize gerek yoktur. EMNİYETLİ fermuarlı çıkarılabilir KAPAKLAR : Uzun bir kullanım süresinden sonra puf kapağınızı temizlik amacıyla kolayca çıkarabilirsiniz. Cildi açmak ve iç dolguyu çıkarmak için çocuklara dayanıklı güvenlik fermuarlarını kullanın. Bu ürün sadece leke temizdir. El yapımı tasarım : El yapımı puflarımız ustalıkla tasarlanmış ve asırlık bir yöntem kullanılarak yapılmıştır. Herhangi bir doğal varyasyon, ürün kusurları değildir, aksine, satın alma işleminizin gerçekten türünün tek örneği bir ürün olmasını sağlayacaktır. İçerir : Bir (1) puf. Malzeme : Yün, Pamuk. Kompozisyon : % 75 Yün ve% 25 Pamuk. Dolgu Malzemesi : Polistiren Boncuklar. Renk : Fildişi. Vurgu Rengi : Bej. El Yapımı Detaylar. Montaj Gerektirmez. Boyutlar : 16.00 inç derin x 16.00 inç genişliğinde x 16.00 inç yüksekliğinde.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Şam Monogram Puf, Mavi

₺ 3.33

MWW Design Studio'nun bu monogramı kişisel bir odak noktası oluşturuyor MWW Design Studio'nun güzel sanatı, bu baskılı puf için mükemmel, mavi ve doğal bir monogram tasarımı yar

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!