• Yeni
Anji Dağ Küpü Çiçekli Dokuma Puf

Anji Dağ Küpü Çiçekli Dokuma Puf

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.33

Stokta
Mağazada

Boho çiçekli puf, sıkıntılı madalyon tasarımının dayanıklı polyester malzeme ile harika bir kombinasyonu olan Deep Tracks puf koleksiyonunun bir parçasıdır. Bu koleksiyondaki renklerin karışımı, herhangi bir oturma düzeninde güzel çalışırken herhangi bir odaya vurgu katıyor. Bir sandalye gibi rahatça oturur veya osmanlı gibi yorgun ayakları kaldırmak için bir sığınak oluşturur. Piyasadaki birçok pufun aksine, Deep Tracks koleksiyonunun boyutu normal yetişkin kullanımı için uygundur Boyutlar : 20 "G x 20" U x 20"Y. Her türlü oturma düzenine kolay ve dayanıklı tamamlayıcı. Sıkıntılı madalyon baskısı ile kaplanmış yumuşak ve dayanıklı geri dönüştürülmüş polyester. Yetenekli dokumacılar tarafından ustalıkla dokunmuş ve elle hazırlanmış, Amerika Birleşik Devletleri'nde bitmiş ve doldurulmuştur. Sağlam ve rahat bir oturuşa sahip ekstra büyük puf. Birinci sınıf, geri dönüştürülebilir, oldukça esnek (küçülmez) genişletilmiş polipropilen boncuk ile doldurulur.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Püsküllü Folyo Fil Puf

₺ 151.98

Fonksiyonel ama şık pamuklu osmanlı ile rahatlayın Püsküllü Folyo Fil Puf, herhangi bir aile odasına veya yatak odasına boho şık bir hava katar Herhangi bir oturma çözümünü �

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!