• Yeni
Çöl Tarlaları Küp El İşi Boho Tepeli Polyester Puf

Çöl Tarlaları Küp El İşi Boho Tepeli Polyester Puf

Ziyaretçi izlenme:
₺ 3.33

Stokta
Mağazada

Pouf'umuz, dekorunuza lüks konfor ve rahat tarzın somutlaşmış halini getiriyor. Tepeli geometrik bir tasarıma sahip olan bu puf, iç mekanınıza el yapımı bir dokunuşla canlandırıcı bir atmosfer sunar. İster ayaklık, ister gündelik oturma, yan sehpa olarak kullanılsın, ister tamamen dekoratif amaçlı kullanılsın, bu ekstra oturma minderi türü çok çeşitli şekillerde kullanılabilir. POLİSTİREN BONCUKLAR : Bu puf, saatlerce oturma ve rahatlama sağlayan hafif, dayanıklı ve konforlu polistiren boncuklarla doludur. Bu dolgu bir iç astar içinde gelir, bu nedenle herhangi bir karışıklık için endişelenmenize gerek yoktur. EMNİYETLİ fermuarlı çıkarılabilir KAPAKLAR : Uzun bir kullanım süresinden sonra puf kapağınızı temizlik amacıyla kolayca çıkarabilirsiniz. Cildi açmak ve iç dolguyu çıkarmak için çocuklara dayanıklı güvenlik fermuarlarını kullanın. Bu ürün sadece leke temizdir. BOYUTLAR : Sizin ve mobilyalarınız için mükemmel boyutta bir aksesuar seçin. Bu puf, 16.00 ”G x 16.00” L x 16.00” H ve 26.00 ”G x 26.00 ”L x 16.50 ” H boyut seçenekleriyle gelir. Bu pufun basit bir şekilde eklenmesiyle alanınızın ne kadar dönüşebileceğini seveceksiniz. İçerir : Bir (1) puf. Malzeme : Sahte iplik. Kompozisyon : % 100 Polyester. Dolgu Malzemesi : Polistiren Boncuklar. Renk : Fildişi ve Gri. El yapımı. Bazı Montaj Gerekli. Boyutlar : 16.00 inç derin x 16.00 inç genişliğinde x 16.00 inç yüksekliğinde.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Püsküllü Folyo Fil Puf

₺ 151.98

Fonksiyonel ama şık pamuklu osmanlı ile rahatlayın Püsküllü Folyo Fil Puf, herhangi bir aile odasına veya yatak odasına boho şık bir hava katar Herhangi bir oturma çözümünü �

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!