• Yeni
Tony Joe Beyaz - Yağmur Karga - Vinil

Tony Joe Beyaz - Yağmur Karga - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 3.33

Stokta
Mağazada

Çift vinil LP presleme dijital indirme içerir. "Derin, buraya gelen bir ses tonuyla; (Jones Ana) ve o zonklayan, gürleyen uh-uhh puslu gitar beatquot'unu çevirme yeteneği; (Pop Matters), Bataklık Rockquot'un Kralı; Tony Joe White ondokuzuncu stüdyo albümü Rain Crow'u Mayıs ayında yayınlayacak 2016 Yep Roc Kayıtlarında. Kendi stüdyosunda kaydedilen ve oğlu Jody White tarafından prodüktörlüğünü yapan Rain Crow, hayvanların hava durumunu önceden bildirdiği, dil konuşan tapanların yılanları ve "kötü rüzgarı" ele alarak inançlarını kanıtladıkları uzun zaman öncesinin anılarını çağırıyor; bir adamı deliliğin sınırına sürükleyebilir. 9 Şarkılık sette, White'ın karısı Leann ve Billy Bob Thornton ile birlikte yazdığı "Hiçbir Yerin Ortası" da dahil olmak üzere son üç yılda yazdığı yeni besteler yer alıyor.quot; Çift vinil LP presleme dijital indirme içerir. "Derin, buraya gelen bir sesle" (Jones Ana) ve "o zonklayan, gürleyen uh-uhh puslu gitar ritmini dönüştürme yeteneği" (Pop Matters) ile "Bataklık Kayasının Kralı" Tony Joe White, ondokuzuncu stüdyo albümü Rain Crow'u Mayıs 2016'da Evet kanalında yayınlayacak Roc Kayıtları. Kendi stüdyosunda kaydedilen ve oğlu Jody White tarafından prodüktörlüğünü yapan Rain Crow, hayvanların havayı önceden haber verdiği, dil konuşan tapanların yılanlarla başa çıkarak inançlarını kanıtladıkları ve "kötü bir rüzgarın" bir adamı delirtebileceği uzun zaman öncesinin anılarını çağırıyor. 9 Şarkılık sette White'ın karısı Leann ve Billy Bob Thornton ile birlikte yazdığı "The Middle of Nowhere" de dahil olmak üzere son üç yılda yazdığı yeni besteler yer alıyor.".

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

- Zafer Turları - Vinil

₺ 72.00

Bu sınırlı sayıdaki resimli disk vinilinde yepyeni parça yer alıyor quot;Zafer Turları; itibaren DOOM ve hayalet Yüz, artı remix tarafından DOOM ve madlibve enstrümanlar her iki p

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!