• Yeni
Süper Plage - Magie ' Minuit - Vinil

Süper Plage - Magie ' Minuit - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.67

Stokta
Mağazada

2019'un sonunda kurulan Montrealer Super Plage, disko sesleriyle flört eden büyüleyici bir ses sunuyor. Sanatçı, eğlenmenin iyi hissettirdiği parlak, eğlenceli ve renkli bir evren yaratmak için Fransız dilini ve çevresinin kadın sanatçılarını öne sürüyor.Gerçek bir yaratıcı makine olan Super Plage, üç yılda üç orijinal albüm çıkardı : Super Plage I, Super Plage II (2021'de GAMİQ Electro Albümünün galibi) ve Électro-vacances (adısq'da aday gösterildi ve 2022'de GAMİQ Electro Albümünün galibi) ve remix albümü REMİXTAPE.Sanatçı, dördüncü eseri Magie à minuit (Lisbon Lux Records) ile incelikli ve dokunaklı house-pop tarzıyla gece hayatını aydınlatmayı bir kez daha başarıyor. Kesinlikle ferahlatıcı bir albüm ve tamamen nihai arayışına adanmış : gecenin sonuna kadar dans etmek ve eğlenmek. Süper Plage - Magie ' Minuit - Vinil.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Örüntü Tanıma

₺ 29.98

Nico Purman'dan son teknoloji tekno Arjantinlilerin çağdaş kulüp müziği vizyonu her zaman tekno ve elektro arasında bir yerde olmuştur Örüntü Tanıma ep'si, Nicos'un Vakant'taki i

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!