• Yeni
Blues, Baladlar ve İş Şarkıları

Blues, Baladlar ve İş Şarkıları

Ziyaretçi izlenme:
₺ 72.00

Stokta
Mağazada

İlk albümü Rainbow Peoplequot'un başarısıyla keşfedildiği 1977 yılına kadar uzanan Eric ile Opus 3s birlikteliğinin bir başka geliştirmesi olan Erıcs'in yeni albümü Blues, Ballads'ı yayınlamaktan hem ayrıcalıklı hem de mutluyuz. Yıllar içindeki diğer Opus 3 albümleri, dünya çapında büyük başarı elde eden çığır açan albümü olduğunu kanıtlayan 1994 tarihli Spirit albümünü ve daha yakın zamanda Just Like Lovequot albümünü içeriyordu. bu Yeni Eric Bibb albümünde temel konsept, çocukluğunun doğasında var olan geleneksel folk / blues şarkılarının tamamını kendi eşsiz besteleriyle günümüze kadar kapsamak. John Henryquot;, Goin Down Slowquot; ve Sittin on Top of the Worldquot; gibi geleneksel şarkılar da dahil olmak üzere 14 şarkı içerir. Bu audiophile kalitesinde preslenmiş 180 gram vinil LP, herhangi bir stereoda harika ses çıkaracak! Blues, Baladlar ve İş Şarkıları (Vinil).

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Meshuggah - I - Vinil

₺ 72.00

Su Mavisi Vinil Meshuggah, son 20 yılı aşkın bir süredir ve karmaşık, benzersiz yaklaşımlarını geliştirmek, keşfetmek ve yeniden tanımlamak için kümülatif 13 sürüm harcad�

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!